top of page

We connect the dots

Over de verbindende kracht van vormgeving kunnen we uren praten. Doen we graag een keer, maar niet hier. Met een creatief design laten we jouw boodschap opvallend landen bij je doelgroep. Mooi is daarbij een subjectief begrip. Je kunt tot in het oneindige discussiëren over kleuren en vormen. En je collega denkt er weer totaal anders over dan jij. Zet je eigen smaak- en stijlvoorkeuren aan de kant. En vertrouw op onze grafische kennis en ervaring. We denken vanuit jouw merkidentiteit en weten hoe we jouw publiek moeten prikkelen met design.  

Leontien Orange CC
Logopedie Jill website

WEBSITES & MEER ONLINE

We hoeven je waarschijnlijk het grote voordeel van online media zoals websites, nieuwsbrieven en social media niet meer te verklappen. Je kunt online kort op de bal spelen en snel actuele content delen met je achterban. Bovendien zijn er allerlei tools en technieken beschikbaar die jou helpen om extra traffic te genereren naar je website of webshop.

Wat betreft het ontwerp en de technische realisatie van jouw website, zijn er voor ons geen beperkingen. Wij bouwen alles in eigen huis, zorgen dat je website optimaal vindbaar is voor de zoekmachines en maken, als je dat wil, ook de visuele en tekstuele content die je nodig hebt.

CAMPAGNES

Hebben we het creatieve concept te pakken, dan gaan we campagne voeren. Online. Offline. Op welke kanalen? Goeie vraag. Nog geen idee.

We kennen je budget en je doelgroep nog niet, maar daar komen we snel genoeg achter als we samen aftrappen. Wij zoeken uit met welke mix van media en middelen we jouw ideale klant effectief bereiken. Want je snapt: een 16-jarige bestoken met dagblad-advertenties is net zoiets als een 70-plusser overtuigen met een TikTok-video (hoewel er steeds meer 40-plussers en ouders toetreden tot dit platform).

Campagne Asperion
Magazine Conntrol | Sitech Nederland
Magazine Zorgboog | kwartaaluitgave

MAGAZINES

Een magazine? Ouderwets. En duur. Online is waar het gebeurt. Toch? Nee. Natuurlijk leven we in een door online gedomineerde wereld. Maar geloof het of niet. Er is een trend die lijnrecht tegenover digitaal staat. Terug naar het papier, met een eigen redactioneel magazine. Print is het uitgelezen medium om je klanten, medewerkers of partners aan je te binden. Om mooie verhalen te vertellen en ervoor te zorgen dat wat je zegt ook echt binnenkomt. Wij geven er vorm aan. En werken voor de content samen met copywriters en fotografen.

OF TOCH EEN ONLINE MAGAZINE?

Natuurlijk is er ook nog altijd genoeg te zeggen voor een online magazine. Al is het maar de interactiviteit en dynamiek die je met een online magazine kunt creëren. Wij gebruiken het platform Maglr om via verschillende devices aantrekkelijke content te maken en publiceren. Niet alleen online (relatie)magazines, maar ook geanimeerde infographics, sales- of bedrijfspresentaties, landingspagina’s en jaarverslagen.

 

Het online magazine van Kalfire dat je hiernaast ziet is er een goed voorbeeld van. 

Online brochure | Kalfire
Ontwerp verpakking | Cruncheese

VERPAKKINGEN

Consumenten verleiden op de winkelvoer. Dat doe je vooral met een goede verpakking. Het is één van de eerste dingen die een koper ziet. Met een sterk ontworpen verpakking pak je de aandacht en wek je nieuwsgierigheid op. Als merk heb je een bepaalde identiteit. Daar staan we in het voortraject bij stil. Ook je verpakking moet op die identiteit aansluiten. En ze moet consistent zijn met je huisstijl. Als je dat op orde hebt, wek je vertrouwen in je merk.

INFOGRAPHICS

Met een infographic kun je complexe informatie op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier presenteren. Je combineert tekst, afbeeldingen en grafieken tot één consistent geheel, waardoor je de informatie gemakkelijker kunt ‘consumeren’ en onthouden. Een infographic trekt de aandacht en wordt snel gedeeld op social media en andere online platforms. Wij helpen je bij het bepalen van de inhoud én maken de doorvertaling naar een pakkende en heldere visual. Vanzelfsprekend in lijn met de huisstijl van je bedrijf.

Rolbanners | Infographic | Gemeente Someren
Fotografie op locatie of in de studio

FOTOGRAFIE

Als creative connectors zijn we gek op mooie beelden. Niet alleen omdat we nogal visueel zijn ingesteld, maar omdat we weten dat professionele beelden echt meerwaarde hebben. Goede fotografie is voor ons een visuele weergave van de identiteit en boodschap van jouw merk. Onmisbaar voor het creëren van emotie en het maken van verbinding. We werken daarvoor met een vast netwerk van fotografen. De één gespecialiseerd in portretten of architectuur. De ander bijvoorbeeld in food- of productfotografie. Bij elke klus zoeken we de beste specialist. 

COPYWRITING

Een pakkende kop, een boeiende advertentie, een lekker leesbare webpagina of een creatieve merknaam. Bedenk het maar eens, zonder dat het te saai, te ingewikkeld of te lang wordt. Elk woord moet raak zijn. Copywriting is de kunst van effectief en overtuigend communiceren met woorden. Goede copy maakt nieuwsgierig om te lezen. Goede copy zet aan tot actie. Zoals wij met design een uniek uiterlijk creëren, geef je met copy een eigen stem en persoonlijkheid aan je merk.

Reclamezuil DrukpartnersZuid
Filmen_campagne

VIDEO CONTENT

Als merk heb je iets te vertellen. Wat dat verhaal is, daar kijken we samen naar. Dat is de eerste stap als je met ons gaat samenwerken. Jouw verhaal moet niet alleen representatief zijn voor je merk. Het moet ook lekker verteld worden. Dat kan op verschillende manieren. Een sterke, zo niet de sterkste manier om dat te doen is met video. Je hebt verschillende videovormen. Samen met gespecialiseerde videomakers bepalen we vorm en inhoud. En vertalen wij jouw verhaal naar videocontent die geschikt en hapklaar is voor de kanalen waarop je ‘m gaat gebruiken.

ANIMATIE

Een complexe boodschap op een heldere manier overbrengen, dat doe je met een animatie. Daarbij vinden we het belangrijk dat we tot een verrassende eigen stijl komen: jouw stijl. Die stijl moet aansluiten op waar jij als bedrijf voor staat. Een stijl die je herkenbaar maakt en die mensen bewust (of onbewust) gaan koppelen aan jouw merk. Samen met onze vaste animators gaan we die creatieve uitdaging graag met je aan.

Magazine Juice_Mockup

Wil jij ons magazine JUICE ontvangen met leuke verhalen en weetjes over ons en ons vak?

Stuur ons een mail of vul het contactformulier in

en wij sturen het naar je op.

Beeldmerk Creative Connectors
bottom of page