top of page

HOE WERKEN WE

Sterke merken creëren:
Onze expertise,

jouw succes

Van merkstrategie tot creatieve uitvoering, ontdek hoe wij jouw merk meer impact kunnen geven.

Werkproces

MERKFOCUS

Bouwen aan een sterke basis

bel ons

Wij helpen bedrijven hun

unieke merkboodschap en

merkpositie te bepalen.

overleg
Merkfocus kopregel
Merkfocus

Het potentieel van jouw merk inzetten:
Onze benadering van merkfocus.

IDENTITEIT

PROPOSITIE

POSITIONERING

MARKETINGSTRATEGIE

DOELGROEPEN

KERNBOODSCHAP

Wat anderen marketing of strategie noemen, noemen wij merkfocus. Waar sta je voor? Waar ga je voor? Welke waarden horen bij jou? Waarom moet iemand bij jou kopen? Wel eens over nagedacht? Met de antwoorden op die vragen helpen we jou en help jij ons. Ze zijn ons vertrekpunt voor het creatieve proces dat volgt. Die eerste stap pakken we praktisch en no-nonsense aan, precies zoals we zelf zijn. Beetje lullen en dan flink poetsen. Ondernemers waarderen dat. Die hebben geen zin in eindeloze sessies en (te) dikke rapporten. Wij ook niet. Jij?

Wij creëren jouw merkidentiteit

bel ons

We ontwikkelingen een creatief merkconcept om mensen mee te nemen in jouw verhaal.

Liegen alsof het gedrukt staat
Merkconcept
icon merkconcept

Verhoog je merkwaarde: Onze oplossing via een creatief conceptconcept.

VISUEEL CONCEPT

TONE OF VOICE

CORPORATE IDENTITY

Creativiteit is een krachtige verbinder. Zonder creativiteit lukt het je niet om vernieuwing door te voeren in je bedrijf. Om mensen mee te nemen in je verhaal. Of om je op een verrassende manier neer te zetten in je markt. In het verlengde van de merkfocus ontwikkelen we daarom een creatief merkconcept. Daarmee geef je betekenis aan je merk.Een creatief concept moet je zien als het grote idee waarmee je, los van middelen en media, mensen aantrekt en emotioneel verbindt aan je merk. Natuurlijk is zo’n concept gebaseerd op de inzichten die we samen hebben opgehaald in de fase van merkfocus. Dat gaat er voor ons altijd aan vooraf.

De kracht van een doordacht ontwerp

bel ons

We creëren visuele uitingen zoals logo's, verpakkingen en marketing-materiaal voor jouw merk.

CYS_Lookz_poster
Merkontwerp
Merkontwerp

Een merkontwerp creëert de juiste beleving bij jouw doelgroep.

MIDDELEN

BRANDBOOK

PLANNING

Jouw merk wordt pas echt onvergetelijk wanneer het een uniek en doordacht ontwerp krijgt. Dat kun je aan onze designers toevertrouwen. Het is de stap waarbij merkfocus en merkconcept samenkomen tot een uiting die de juiste associaties en het juiste gevoel oproept. Of het nu gaat om een corporate identiteit, een verpakking of online uiting: onze designs sluiten tot in het kleinste detail aan bij wie je bent. En bij de boodschap die je wilt overbrengen. Met een merkontwerp creëren wij de juiste beleving bij jouw doelgroep.  

Zowel designkennis

als technisch kennis

neem contact op

We voeren jouw merkuitingen in consistente stijl door en maken

een mix van middelen. 

NieuwDorp VG.jpg
Merkrealisatie
icon merkrealisatie

Een consistente stijl doorvoeren in een

mix van middelen: offline en/of online.

ONLINE

OFFLINE (DRUKWERK)

STANDBOUW

SIGNING

Om jouw merk doelgroepgericht tot uitvoering te brengen, maken we een mix van middelen. Offline en/of online. Daarbij heb je als voordeel dat wij de meeste kennis zelf in huis hebben. Niet alleen designkennis, maar ook de technische kennis die nodig is voor het bouwen van een website of de ontwikkeling van een (online) magazine. En hebben we die kennis op een bepaald gebied niet, dan breiden we ons team tijdelijk voor je uit. We werken met een vast netwerk van collega-specialisten voor o.a. fotografie, copywriting, standbouw en signing.  

Beeldmerk Creative Connectors
bottom of page